sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Surma Selluliitille !!!

Jeee ihanaaa kesä tulee, shortsit ja mekot senkun lyhenee...ja selluliitit pääsee ilmoille :D Varmaan jokaisen naisen piinaava vaiva, ainakin jossain vaiheessa elämää.Selluliitti yhdistetään usein lihaviin ihmisiin, mutta sitä esiintyy ihan yhtä paljon myös laihoilla ja normaali painoisilla mimmeillä. Selluliitistähän ei periaatteessa oo mitään terveydellistä haittaa, enemmänkin kosmeettisena "virheenä" iholla. Sanotaan jopa, että siitä voilla terveydellistä hyötyä pienissä määrin. Selluhan on ylimääräistä sokeria, joka myöhemmin on muodostunut rasvaksi ja paakkuntunut kasaan tiettyyn kohtaan. Kaikenlaista selluliittia on mahdollista saada veke, tietysti tuoreempi eli pehmeämpi selluliittirasva  hoituu helpommin. Mutta esimerkiksi 3.asteen selluliittia on mahdollista saada pitkäjänteisellä ja OIKEILLA hoitokeinoilla pois :)
                 Kaikenlainen liikunta onkin selluliitin surma. Kiireellinen toimistoelämäntapa lisää hormooni-ja aineenvaihduntahäriöitä sekä heikkoa verenkiertoa. Useimmiten kiirrellisillä ihmisillä ruokailuajat ja ravintokin ovat mitä ovat. Liikunta ja terveellinen, vähärasvainen ravinto tukevatkin parhaiten selluliitin hoitoa.Joten sitä voikin miettiä ottaako mielummin hetken ilon ja syö berliinimunkin vai jättää syömättä ja nauttii kesällä sileistä ja kauniista sääristä. Itse ainakin valitsisin jälkimmäisen, mutta valinta on sinun ! Ruokavalion merkitystä selluliitin torjunnassa ei todellakaan voida väheksyä. Vähärasvainen ja säännöllinen syöminen estää ja jopa poistaa selluliittia tehokkaasti, koska et saa kehoon enenmpää ylimääräisiä, kasaan kertyvää rasvaa ja ne vanhatkin lähtevät reisistä liikkeellä kun saat säännöllisellä syömiselläsi aineenvaihdunnan toimimaan.
 Ja mitä näihin lukuisiin mediassa mainostettaviin voiteisiiin tulee, valitettava totuus on ettei oikotietä onneen tässäkään asiassa ole.Turhan moni uskoo näihin voiteisiin, vaikka kokonaisvaltaisesti suurin selluliitin poiston vaikuttuja on edelleenkin liikunta ja ravinto. Kuinka moni edes tietää, että ryppyvoiteet sisältävät ihoa turvottavia ainesosia, näin ollen kun sivelet sitä naamasi rypyt häviävät hetkeksi koska kasvojen ihosi turpoaa..valitettava totuus :(

Muita hyväksi todettuja keinoja selättää tai ainakin vähentää selluliittia on veden juominen, hieronta ja kuivaharjaus, suihku, tupakoinnin lopettaminen ja kaikista paras; löysien vaatteiden käyttäminen jolloin iho ei purista ylimääräisiä ja kasaantuneita rasvasoluja ;)

Joten eiköhän laiteta ravinto ja liikunta kuntoo niinn on kivempi kesällä kipitellä mekossa sileillä ja kauniilla säärillä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti