lauantai 24. toukokuuta 2014

MIKSI OLEN PARAS VALMENTAJA SINULLE??

Toukokuu loppuu kohta, ja niin loppuu mun koulukin. Ja sitten olenkin_ihan virallisesti_ koulutettu Personal Trainer WOHOOO !! Edellyttäen tietysti, että kuukauden päästä suoritettavat lisenssi kokeet menee mallikkaasti läpi. Meillä on kirjallinen koe, jonka taas saa suorittaa kotona tietokoneella. Eikä helpota yhtään, että sen saa tehdä kotona, viimeksi kuntosalivalmentajan kokeessa aika juuri ja juuri riitti enkä todellakaan vastannut kaikkii oikein. Hiton haastavia kysymyksiä, joita on pyöritellään edes takaisin että varmasti menee sekaisin :D Mutta ei se mahdottomuus ole, vaatii kyllä oma aloitteista opiskelua, lähijaksojen lisäksi ! Viimeisen tenttii sisältyy myös käytännönkoe, josta seuraavien viikkojen aikana pitäisi tulla lisätietoja. Koulu loppuu, mutta olen erittäin tyytyväinen, että olen valinnut Trainer4youn omaksi koulutuspaikakseni. Jokaisella kerralla on ammittitaitoista ja juuri kyseiseen aiheeseen kouluttautunutta henkilökuntaa ( fyssaria, ravintoterapeuttia jne jne..) Suosittelen koulua ehdottomasti kaikille Personal Trainerin ammatista haaveileville. Koulutuksesta olen saanut niin paljon tietoa myös omaan elämääni ja ihmisen hyvinvointiin, että minusta kaikkien pitäisi käydä kyseinen koulutus ja oppi ymmärtämään sekä ennen kaikkea ARVOSTAMAAN omaa vartaloaan.
Opiskelua auringonpaisteessa

Tämän viikonlopun aiheena oli markkinointi ja myyminen. Sinänsä aihe tuli loistavaan kohtaan, koska olen pikku hiljaa alkanut suunnittelemaan ja miettimään omia mainostamiskanaviani ja miten tulisin ihmisten tietoisuuteen.Toistaiseksi se on minulle vielä suuuuuuuri kysymysmerkki ???  Yrittämisen kannalta olisi tärkeää erottua muista Personal Trainereista. Asiakkaalle tulee ilmasta Miksi juuri Minä olisin hänelle täydellinen valmentaja. Olisi myös hyvä valita tietty asiakaskunta mihin panostaa erityisesti. Lähdin miettimään tuota omien vahvuuksieni ja heikkouksieni kautta. Vahvuuteni ovat ehdottomasta pitkä urheilutausta, ryhmäliikuntatuntien veto ja tanssi. Heikkouksiani, jos näin voidaan sanoa on, ettei minulla ole varsinaista kokemusta painonpudottamisesta tai raskaudesta. Näitä asioita pohtiessa, tajusin yhtäkkiä että mähän myös juoksen. Tykkään juosta, en toki pitkiä matkoja, mutta laji on minulle kuitenkin suhteellisen tuttu. Valmennan tällä hetkellä puolimaratoonaria, joka on ollut erittäin tyytyväinen harjoitusohjelmiinsa. Näin ollen tajusin,että miksen voisi ihan hyvin keskittyä mm. juoksijoihin! 
Seuraavat suunnitelmat onkin luoda mainos, jakaa sitä eteenpäin erilaisille tahoille ja ottaa yhteyttä paikallisiin juoksuseuroihin ja tapahtumiin ! Tämän viikonlopun aiheista opin, että jos jotakin aikoo ja haluaa tehdä, täytyy vaan suoraan mennä tarjoamaan itseään mahdollisille kumppaneille. Hyvin yksinkertaista ja helppoa, mutta mietin vielä miten sen käytännössä toteutan...todennäköisesti marssimalla salille ja esittäytymällä :D

10 km juoksua takana
Salilla on tällä viikolla käyty 2 kertaa ja kerran tehty 10 km lenkki. Säät on olleet niin upeet, ettei hikiselle salille ole raaskinut mennä. Suomen kesästä pitää nauttia nyt, kun näitä aurinkoisia helteitä kerrankin on tarjoolla ;) Ja syödä pari jätskiäkin! Mutta jos huomenna ei ole tuska kuuma( salilla ei meinaa ilmastointi pelaa) aion lähteä rääkkäämään persettäni. Kyykkyä Kyykkyä Kyykkyn perään, siitä on hyvät perseet tehty ;)
Loppuun vielä kuva....
Nyt saa massakausi loppua, kun avaimetkin jo hajovat.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti